Ekskluzīvie ciemati Pierīgā: Tavas ģimenes sapņu mājvietu

Foto: Pexels.com / Ashford Marx

 

Dzīvošana gleznaina ezera krastā, miera un dabas ieskāvumā, taču tajā pašā laikā atrodoties vien pārdesmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas. Tas nav tikai tāls un neaizsniedzams sapnis, bet gan īstenība. Unikālais privātmāju ciemats Berģu Skati ļaus piepildīt sapni par tādu dzīvi, kādu allaž esi vēlējies nodrošināt sev un saviem tuvajiem.

Trīs dažādi kompleksi – vienotas vērtības

Foto: berguskati.lv

 

Jaunie projekti Rīgā un Pierīgā tiek būvēti tā, lai tie spētu nodrošināt ne vien mūsdienu vajadzībām atbilstošu vidi, bet arī infrastruktūru, ietverot iepirkšanās, izklaides un kvalitatīva laika pavadīšanas iespējas, un tāds ir arī šis ciemats. Ģimenes tradīcijas, komforts un dzīves harmoija ir pamatvērtības, kas raksturo Berģu Skatu būtību.

Privātmāju ciemata teritorija ir sadalīta trīs nelielākos kompleksos – Riverpark, Lakeside Club un Bit of Swiss.

Visi ciemati ir izvietoti ap gleznaino Mašēnu ezeru, un tie pavisam noteikti spēj dāvāt unikālu ārpilsētas valdzinājumu, ko pratīs novērtēt visa ģimene.

Bit of Swiss prestižo ciematu ieskauj turpat esošais priežu mežs. Ja vēlies pirkt zemi, zemesgabali ir pieejami platībā no 1200 m2 līdz 1230 m2. To cena – sākot no 69 500 EUR. Otrā kompleksā – Lakeside Club – apbūves gabalus ir iespējams iegādāties platībā no 1304 m2 līdz 2402 m2. Savukārt Riverpark – no 1200 m2 līdz pat 2783 m2.

Apbūves gabalu skaits katrā no kompleksiem:

  • Bit of Swiss – 78;
  • Lakeside Club – 76;
  • Riverpark – 73.

Visi 3 ciemati paredz, ka zemesgabaliem ir pievilktas centrālās komunikācijas, līdz ar to nebūs jāraizējas, ka tas ir jādara pašam.

Mūsu mājaslapā, uzklikšķinot uz katru no ciematiem, ir iespējams aplūkot zemesgabalu pieejamību, to precīzu atrašanās vietu un cenu. Tiek piedāvāta iespēja noskatīto īpašumu rezervēt, tā gūstot pārliecību, ka neviens cits to nenopirks. Tādā gadījumā tiek slēgts rezervācijas līgums, kas paredz drošības naudas iemaksu 10 % apmērā no kopējās nekustamā īpašuma vērtības. Rezervācijas periods var būt līdz pat 12 mēnešiem.

Zeme pie ezera: paliekoša vērtība

Foto: berguskati.lv

 

Nekustamais īpašums ūdenstilpes tuvumā ir ļoti vērtīga investīcija un nezūdoša vērtība. Arī gadījumā, ja pārdod māju vai zemi, tām vienalga būs augsta tirgus vērtība. Tomēr tas ir ieguvums ne tikai materiālajā ziņā. Svaigais gaiss, apkārtesošais miers un labiekārtotā teritorija, kas atbilst mūsdienu cilvēka vajadzībām, sniegs iespēju dzīvot tādu dzīvi, par kādu allaž ir sapņots.

Ekskluzīvajā privātmāju ciematā tiek nodrošināts pilnīgi viss kvalitatīvai un laimīgai dzīvei: ir centrālā ūdens, gāzes un elektrības apgāde, pieejami internets un televīzija. Tāpat ir uzstādīts ielu apgaismojums, bruģēti ceļi, labiekārtota peldvieta, atpūtas zonas un laivu piestātne, kurā novietot savu personīgo ūdens transportlīdzekli. Vēl visu diennakti tiek nodrošināta teritorijas video novērošana.

Turpat blakus esošais priežu mežs ļaus atgūties pēc saspringtas darba dienas vai vienkārši baudīt mieru un klusumu. Dzīvošana tik tuvu mežam sniedz daudz priekšrocību, ko atzinīgi novērtēs ne tikai aktīvās atpūtas cienītāji, bet arī mazākie ģimenes locekļi.

Ciemata apsaimniekošanas maksa ir tikai 10 EUR mēnesī. Tajā ietverti video novērošanas pakalpojumi un maksa par barjeru uzturēšanu.

Realizē ieceri par sapņu mājas būvniecību

Foto: berguskati.lv

 

Jaunais projekts Pierīgā paredz, ka pēc zemesgabala iegādes var uzsākt privātmājas būvniecību. Turklāt vēl viena priekšrocība – pērkot zemi, dāvanā saņemsi mājas projektu no mūsu kataloga. Jāteic, ka piedāvājums ir gana plašs un daudzveidīgs. Ir iespējams būvēt gan vienstāvu, gan divstāvu ēkas. To cenas ir, sākot no 130 000 EUR – atkarībā no mājas veida un platības.

Taču gadījumā, ja esošais piedāvājums neatbilst Tavām vai Tavas ģimenes vēlmēm un vajadzībām, ir iespējams izstrādāt arī individuālu ēkas projektu, kas jāuztic  sertificētam arhitektam, saskaņojot projektējamās ēkas arhitektūru ar ciemata attīstītāju. Arī mūsu arhitektu, dizaineru un inženieru komanda var izstrādāt individuālu ēkas būvniecības projektu. Mājas būvniecība ir ļoti nozīmīgs un atbildīgs lēmums, tādēļ tam ir jābūt rūpīgi izvērtētam.

Ēkas būvprojekts ar ciemata attīstītāju ir jāsaskaņo divu gadu laikā no zemesgabala iegādes brīža, savukārt konkrēts laiks, kādā mājai ir obligāti jābūt nodotai ekspluatācijā, nav noteikts.

Nekustamā īpašuma iegāde privātmāju ciematā Berģu Skati ir bez jebkādiem slēptajiem zemūdens akmeņiem. Viss process, sākot no zemesgabala apskates līdz pat tā iegādei, ir caurspīdīgs pilnīgi visos etapos. Mēs esam par godīgu un cieņpilnu komercpraksi.

Gadījumā, ja neatrodi cerēto, iespējams aplūkot nekustamā īpašuma sludinājumus, kuros pārdod mājas Berģu Skatu ciematā. Varbūt kāds arī pārdod zemi pie ezera tieši tajā lokācijā, kas Tev būtu vispiemērotākā.

Visi trīs Berģu Skatu ciemati jeb kompleksi ir mūsdienīgi un pilnībā labiekārtoti. Taču, nenoliedzami, papildu pievienoto vērtību sniedz dabas klātbūtne. Izvēlies savu nākamo dzīvesvietu, dodot priekšroku kvalitatīvai, pilnvērtīgai un laimīgai dzīvei!

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.