Gatavie māju projekti: kā izvēlēties īsto?

 

Foto: berguskati.lv

 

Dzīvošana privātmājā sniedz daudz būtisku priekšrocību, piemēram, brīvības un plašuma sajūtu. Taču, kā izlemt, kurš no risinājumiem būtu labāks – projektēt ēku no nulles un pašrocīgi vai tomēr izvēlēties jau gatavu projektu? Raksta turpinājumā uzziniet vairāk par iespējām, kā realizēt sapni par dzīvošanu mājā!

Viens risinājums – vairākas iespējas

Lēmumam par privātmājas būvniecību ir jābūt ļoti rūpīgi pārdomātam, izvērtējot visas priekšrocības un trūkumus. Neatkarīgi no tā, kuru no ceļiem izvēlēsieties, jārēķinās ar zināmām izmaksām, kas var sasniegt pat vairāku simtu tūktošu eiro. Taču svarīgi ir paturēt prātā, ka nekustamajam īpašumam vienmēr būs augsta tirgus vērtība. 

Ja vēlaties dzīvot unikālā mājā, tad, visdrīzāk, optimāls variants būs individuāla risinājuma izstrāde, taču arī  gatavie māju projekti nav peļami. Tos arī ir iespējams pielāgot jūsu vēlmēm un vajadzībām. Turklāt gatavie projekti var nesastādīt tik augstas kopējās izmaksas, līdz ar to tas var būt pat vēl izdevīgāks risinājums.

 

Ekskluzīva iespēja dzīvot ezera krastā

 

Foto: berguskati.lv

Mēs piedāvājam iespēju dzīvot ekskluzīvā privātmāju ciematā, kas ļauj baudīt mieru, klusumu un dabas daudzveidību, atrodoties tikai nepilnu 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas. 

Viena no mūsu ciemata būtiskākajām priekšrocībām ir, iegādājoties zemesgabalus kādā no trīs privātmāju ciemiem, gatavie māju projekti no kataloga dāvanā. Mūsu piedāvājumā ir vairāki privātmāju projekti, ko izstrādā uzņēmums “LAND & HOME Baltic Real Estate”. Piedāvājums ir ļoti plašs un daudzveidīgs – pašreiz ir iespējams izvēlēties no vairāk nekā 100 dažādiem privātmāju projektiem.

Gan divstāvu, gan vienstāvu māju projekti atbilst visām mūsdienu cilvēka prasībām un vajadzībām. Taupot jūsu laiku un resursus, nodrošinām pilna cikla būvniecību, sākot no ēkas projekta izveides un līdz pat mājas celtniecībai un labiekārtošanai.

Kā izvēlēties piemērotāko ēkas projektu?

Ja nolemts par labu gatava mājas projekta iegādei, aicinām nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, bet gan rūpīgi izvērtēt dažādus aspektus, jo tikai tā nonāksiet pie risinājuma, kas jums ir visatbilstošākais. Lūk, daži no faktoriem, kam pievērst uzmanību: 

  • aptuvenās būvniecības izmaksas. Sāciet ar to, ka apdomājiet, kādas būtu vismaz provizoriskās izmaksas un cik daudz finansiālo līdzekļu jūs būtu ar mieru atvēlēt privātmājas būvniecībai; 
  • ēkas kopējā platība un stāvu skaits
  • ēkas tips – dvīņu māja, rindu māja, privātmāja, kas atrodas atstatus no citām (ir paredzēta vienai ģimenei); 
  • telpu un sanitāro mezglu skaits
  • vēlamo garāžu un/vai nojumju skaits;
  • ēkas silts – klasiska vai moderna stila celtne.

 

Tas, cik maksā mājas projekts, ir atkarīgs no stāvu skaita, platības, piebūves, individuālajiem risinājumiem un vēl citiem ne mazāk būtiskiem faktoriem. Vienstāvu ēku cenas ir, sākot no 130 000 EUR, bet divstāvu – no 190 000 EUR. 

 

Ciematā ir iespējams būvēt māju arī pēc individuāli izstrādāta projekta, ko ir sagatavojis serticēts arhitekts. Pēc tam celtnes būvniecība ir jāsaskaņo ar ciemata attīstītāju. Mūsu zinošie un profesionālie arhitekti, inženieri un dizaineri ņem vērā ikkatra klienta vēlmes un vajadzības, spējot rast visoptimālāko risinājumu, lai sniegtu iespēju dzīvot tādā mājā, par kādu allaž ir sapņots. 

Lai arī laika periods, kādā ēkai obligāti būtu jābūt nodotai ekspluatācijā nav noteikts, jārēķinās, ka projektējamās ēkas projekts ir jāsaskaņo divu gadu laikā no brīža, kad ir iegādāts nekustamais īpašums jeb zemesgabals.

 

Kāpēc Berģu Skati?

 

Foto: berguskati.lv

Mūsdienīgais privātmāju ciemats Berģu Skati ir unikāla vieta, kur vadīt nesteidzīgu un mierpilnu dzīvi. Ciemats atrodas Pierīgā, taču skaistais Mašēnu ezers, klusums un dabas daudzveidība kļūs par jūsu miera ostu, radot sajūtu, ka atrodaties tālu prom no lielpilsētu burzmas. 

Ciematā tiek nodrošināts pilnīgi viss komfortablai dzīvošanai. Ir centrālā ūdens apgāde, elektroapgāde, bruģēti ceļi, labiekārtota pludmale, atpūtas zona. Ja esat nolēmis pirkt zemi, aicinām apsvērt iespēju to iegādāties Berģu Skatos – bez jebkāda veida slēptajiem zemūdens akmeņiem un komisijas maksām.  

Gatavie māju projekti ir lielisks risinājums, kas ļauj realizēt ieceri par dzīvošanu privātmājā. Izvēlieties privātmāju ciematu, kura galvenās vērtības ir ģimenes tradīcijas, komforts un dzīves harmonija! 

Aizpildiet formu un mēs ar Jums sazināsimies.